Om The Tallerken-Files


NB! Det her er test og opbygning af et nyt og forhåbentlig bedre hjem til The Tallerken-Files. Du er velkommen til at smugkigge, men her mangler stadig en del, så indtil det er oppe at køre, så bliv ved med at bruge Google Doc’et.

Indhold:

Det her er de uofficielle shownotes til podcasten “Flyvende Tallerken”, en DR-podcast produceret af Firkantede Øjne. Opdateres løbende og drypvis.

Jeg gør mig umage for at The Tallerken-Files lægger sig tæt op ad de enkelte episoder, og jeg tilstræber at få de centrale kilder med som omtale i de enkelte episoder. Typisk inkluderer jeg også bonusmateriale, men altid relateret til episodens tema.

The Tallerken-Files skal fokusere og hjælpe den nysgerrige videre; ikke dække alting. Hvis du er umættelig på UFO/UAP-stof, så se fx. UAPDb, hvor Kristian Bo Thomsen arbejdet på at indeksere alle film, podcasts, bøger m.v. om emnet.

Praktiske og tekniske:

The Tallerken-Files startede som et simpelt Google Doc. Egentlig bare mine egne noter, som jeg valgte at dele med resten af galaksen. Overraskende mange fandt det nyttigt, i takt med at dokumentet voksede og begyndte at ramme begrænsninger er det relevant at flytte The Tallerken-Files til et nyt og bedre hjem (dette her er en test), hvor der bl.a. er mulighed for at indlejre video, tweets, søgefunktion og den slags. Måske også word/tags clouds og hvad der viser relevant. Der kommer alt sammen i takt med behov ideer og tid.

Og nej, løsningen her er måske ikke verdens smukkeste, men det er heller ikke intentionen. Løsningen her at en praktisk måde at samle ord, video, links, og andet godt, og få det ud i verden.

Hvem? Og fejl og mangler?

Bag The Tallerken-Files står Janus Sandsgaard. Finder du fejl, mangler eller har du ideer til forbedringer er du meget velkommen. til at skyde en mail => janus@janus.dk