Om The Tallerken-Files


Indhold:

Det her er de uofficielle shownotes til podcasten “Flyvende Tallerken”, en DR-podcast produceret af Firkantede Øjne. Opdateres løbende og drypvis.

Jeg gør mig umage for at The Tallerken-Files lægger sig tæt op ad de enkelte episoder, og jeg tilstræber at få de centrale kilder med som omtale i de enkelte episoder. Ind i mellem inkluderer jeg også bonusmateriale, men altid relateret til episodens tema.

The Tallerken-Files skal fokusere og hjælpe den nysgerrige videre; ikke dække alting. Hvis du er umættelig på UFO/UAP-stof, så se fx. UAPDb, hvor Kristian Bo Thomsen arbejdet på at indeksere alle film, podcasts, bøger m.v. om emnet.

Hvem?

Bag The Tallerken-Files står Janus Sandsgaard.

Janus Sandsgaard i cockpittet på et fly.

Praktiske og tekniske:

The Tallerken-Files startede som et simpelt Google Doc. Egentlig bare mine egne noter, som jeg valgte at dele med resten af galaksen. Overraskende mange fandt det nyttigt, og i takt med at dokumentet voksede begyndte det at ramme tekniske begrænsninger – og så flyttede The Tallerken-Files til dette nyt og bedre hjem, hvor der bl.a. er mulighed for at indlejre video, tweets, søgefunktion og den slags.

På ønskelisten er står søgefunktion, oversigt over værter og andre medvirkende, word/tags clouds mv. Der kommer alt sammen i takt med behov, ideer og tid.

Og fejl og mangler?

Finder du fejl, mangler eller har du ideer til forbedringer er du meget velkommen. til at skyde en mail => janus@janus.dk

NB! The Tallerken-Files startede som et simpelt Google Doc’et. Hvis noget mangler eller er gået i stykker i overflytningen til dette nye hjem, kan du prøve lykken der. Og sig gerne til, så jeg kan reparere det.