Hvad ved tidligere præsident-rådgiver om UFO’er?


I denne uge taler Frederik og Anja med Pippa Malmgren, der er geopolitisk analytiker, PhD i økonomi og tidligere personlig rådgiver for George W. Bush. Pippa har været i den politiske inderkreds i flere årtier og fortæller os om den ændring, der er sket, når det kommer til UFO’er, ikke bare i hende, men også i mange af hendes politiske kollegaer gennem årene. Hvad har været skyld i dette skifte? Hvad bliver der talt om bag de lukkede døre? Og vil det kommende valg få en betydning for UFO-området?

Episodebeskrivelse fra dr.dk den 22. januar 2024

Den lukkede briefing

Jared Moskowitz:

Anna Paulina Luna – “interdimensional”:

Robert Garcia:

Tim Burchett:
The Hill: “Burchett: Classified UFO briefing ‘energized’ Congress on issue, more hearings expected.”

Pippa Malmgren

Du kan følge hende på Twitter/X, Linkedin, abonnere på hendes nyhedsbrev eller besøge hendes personlige website.

Bush og Pippa Malmgren (Foto Frederik Dirks Gottlieb).

Pippa Malmgren siger bl.a., at

  • At Pentagon aktuelt kun kan redegøre for omkring en tredjedel af sine udgifter [har vi en kilde?!], og ikke er blevet revideret i flere år. Derfor har selv højtplacerede personer ikke viden om “black programs”.’
  • At der gennem årene har været lukkede høringer med op imod 40 vidner, og at man derfor er “loadet with a lot of evidence”.
  • Pentagon er ikke optaget af “disclosure”. Man er optaget af at bevare kontrollen, og bryder sig ikke om nærgående spørgsmål, så Rusland eller Kina får indblik i hvad de ved.

Og så refererer hun Marco Rubios udtalelse i kølvandet på Grusch: Enten er et stort antal centrale og højtstående ansatte gakgak, eller er der noget om Gruschs historie. Hun tænker nok på citatet her:

“Either what [the whistleblower] is saying is partially true or entirely true,” he said, “or we have some really smart, educated people with high clearances and very important positions in our government who are crazy and are leading us on a goose chase.”

True’ or ‘crazy’? UFO whistleblowers coming ‘out of the woodwork’, The Hill, 7. juli 2023

Det amerikanske præsidentvalg 2024

Pippa Malmgren kommer med en forudsigelse eller i hvert fald en opfordring: “Watch Robert F. Kennedy Jr!”. Rationale: Hans kampagne er som “Obama men på steroider”, han er personligt interesseret i UFO/UAP-emnet, og Malmgren vurderer, at et betydeligt antal vælgere kan fristes til at stemme på ham som kandidat uafhængig af partierne.

Robert F. Kennedy Jr. har tidligere markeret sig med ikke helt konventionelle synspunkter om bl.a. vacciner og AIDS. Her om UFO’er:

Andet

Google: “Millions of new materials discovered with deep learning“.

NASAs arbejde med UAP’er – herunder rapporten “NASA UNIDENTIFIED ANOMALOUS PHENOMENA – Independent Study Team Report“.

NASA’s Webb Confirms Its First Exoplanet” (NASA, 11. januar 2023)

Den kommende film om Barney and Betty Hill: “Netflix Eyes ‘White Mountains’ Movie Adaptation from Higher Ground Productions“.

PS: Hvad var det Pippa Malmgren sagde om exoplaneter og DNA?