Fysikprofessor nærstuderer UFO’ers egenskaber


Flere og flere anerkendte forskere er begyndt at kigge nærmere på UFO’er, og hvad de mon repræsenterer. Ugens gæst hedder Kevin Knuth, og han er professor i fysik fra Albany University samt medlem af UAPx. For nylig gjorde han sig bemærket med en tale, som han holdt for The Sol Foundation, hvor han viste sine beregninger på UFO’er samt fremlagde sine argumenter for, hvorfor han mener, der er noget ekstraordinært på spil. Frederik og Anja taler med Kevin om alt fra hans interesse for ufo-emnet, hvad hans beregninger siger om ufoernes egenskaber, hans seneste ufo-jagt i bidende kulde og hvordan det er at være universitetsprofessor og ufo-interesseret på én og samme gang.

Episodebeskrivelse fra dr.dk mandag den april 2024

Kevin Knuths præsentation til The Sol Foundations symposium, som fandt sted på Stanfort University 17.-18. november 2023. Der er en playliste for de øvrige indslag.

Dr. Sean Kirkpatrick og den historiske rapport: Hvis du ikke er helt med på hvad referencerne handlede om, så er de dækket grundigt i tidlige afsnit af Flyvende Tallerken: “Pentagons nye UFO-rapport under heftig kritik” (25. marts 2024) og “UFO-bossens bitre exit” (18. marts 2024).

Cames Camerons film om USO’er er “The Abyss” fra 1986, og kan nu nydes i en remasteret 4K-udgave. Trailer her: