Episode 51: UFO-vidne fra søværnet står frem


I USA er det blevet mere almindeligt som militærperson at stå frem med historier om UFO-oplevelser, men herhjemme er der stadigvæk tavst. Nu træder en tidligere soldat fra søværnet frem og fortæller til programmet sin hidtil ufortalte historie om et mystisk objekt ude på det åbne hav.

Anja og Frederik gennemgår også en ny rapport om videnskabelige undersøgelser af UFO’er skrevet af Harvards Avi Loeb og Dr. Sean Kirkpatrick, der er chef for Pentagons nye UFO-enhed AARO.

Episodebeskrivelse på dr.dk

Dagens gæst er “Jens”, der tjente i Søværnet, og under en morgenvagt tilbage i slutningen af 1970’erne blev vidne til en UFO. Han taler om en “ulden, rød klat”, som manøvrerede på overraskende vis, fløj lydløst, og til sidst forsvandt med høj hastighed.

Artiklen omtalt i programmet: “Physical constraints on Unidentified Aerial Phenomena” (7. marts 2023) af Abraham (Avi) Loeb og Sean M. Kirkpatrick, Head of the Galileo Project, Astronomy Department, Harvard University hhv. Director of All-domain Anomaly Resolution Office.

Bonus: “Harvard’s top astronomer says an alien ship may be among us — and he doesn’t care what his colleagues think“, The Washington Post (4. februar 2023)

“FLIR”-videoen: