Episode 42: 50 år med danske UFO-observationer


Frederik og Anja får i denne episode besøg af Toke Haunstrup, som er mangeårigt medlem af foreningen SUFOI, Skandinavisk UFO Information, og som har stået bag opklaringer af et utal af UFO-observationer. Foreningen har i mere end 50 år stået for at indsamle rapporteringer af danske UFO-observationer, og vi dykker ned i foreningens historik, og hvordan medlemmerne er gået fra ‘believere’ til UFO-skeptikere.

Episodebeskrivelse fra dr.dk

Dagens gæst er Toke Haunstrup der til daglig seniorforsker ved Institut for Byggeri, By og Miljø på Aalborg Universitet. Hans daglige (ikke UFO-relaterede arbejde) kan du bl.a. følge på Linkedin.

Foreningen Skandinavisk UFO Informations (SUFOI) website. Foreningen har også et Facebook-forum.

Toke Haunstrup bog “50 år med ufoer – erfaringer fra halvtreds års rapportarbejde” (Skandinavisk UFO Information, 2007) ligger til gratis download.

SUFOI har også udgivet en praktisk guide til folk der ser noget umiddelbart uforklarligt: “Når du ser et stjerneskud – guide til de fænomener på himlen, som oftest giver grund til ufo-oplevelser” (Skandinavisk UFO Information (SUFOI), 2. udgave 2005).